Partners

Sportcity

De alles-in-één sportbestemming, Inspanning en ontspanning onder één dak. Naast fitness bieden wij een gevarieerd aanbod aan groepslessen, FunXtion, eGYM en boxing zodat er altijd wel een activiteit bij jouw doelstelling aansluit.

Naast behalen van resultaat is ontspanning ook een belangrijke factor. Kom heerlijk ontspannen in onze sauna en/of turks stoombad. Sluit daarna je bezoek af met een heerlijk kopje koffie in onze gezellige lounge.

Wij werken met een begeleidingsprogramma van dertien weken waarin wij een persoonlijk trainingsplan voor jou op maat maken en jou helpen bij het ontwikkelen van een trainingsritme. Onze professionele begeleiders staan elke dag weer enthousiast voor je klaar. Hierdoor beleef je plezier en verleg je op een gezonde manier je grenzen en ervaar je snel succes.

Daarom is het voor ons zo belangrijk om ook de samenwerking op te zoeken met de opleidingen om ons heen. Samen met de Topsport opleiding bieden wij een gevarieerd aanbod aan trainingsmogelijkheden om de aanstormend talenten te begeleiden. Zij hebben de toekomst en wij helpen hier graag een handje aan mee. 

Wil jij ook een keer ervaren hoe het is om bij ons te sporten?

Vraag dan nu jouw gratis dagpas aan via onze website