Partners

Wil je meer weten? Neem een kijkje op onze website

Lauri Staats, Sport- en Prestatiepsychologie

In 2017 ontstond de samenwerking tussen het Koning Willem II College en Lauri Staats: sportpsycholoog en kind- en jeugdpsycholoog gespecialiseerd in talentontwikkeling.

Voor leerlingen kan het soms best moeilijk zijn om de juiste balans te vinden tussen school en topsport. Problemen op het gebied van sport beïnvloeden schoolprestaties en de druk die school met zich meebrengt staat de sportcarrière in de weg.

Lauri Staats – partner van NLsportpsycholoog– helpt leerlingen van het Koning Willem II College en Campus 013 door samen te zoeken naar de juiste balans om zo zowel op school als in sport optimale prestaties te kunnen leveren. 

Sport kan je veel opleveren, zoals plezier, succes en een sociaal netwerk. Andersom kan sport mentaal ook juist veel van je vragen. Omgaan met druk, tegenslagen, het behouden van focus, beoefenen van de juiste mindset en doelgericht werken. Sportpsychologie gaat over het trainen van deze mentale vaardigheden om op die manier je prestaties te verbeteren. Of dat nou gaat over school, sport of allebei. 

Ben jij geïnteresseerd in wat sportpsychologie voor jou (of uw kind) kan betekenen? Neem dan contact op met Lauri: 06 555 22 971 / lauristaats@gmail.com of neem een kijkje op onze website