Tennis

Tennisschool Gijs

Tennisschool Gijs is alweer meer dan tien jaar partner van Stichting Topsport Opleiding Tilburg. 

De naam van de school is ontleend aan Gijs Verheijen. Een jonge vent, die aan het profcircuit heeft gesnuffeld en in 2002 koos voor het opzetten van een tennisopleiding, die jongeren moet leiden naar een professioneel bestaan.   

Tennisschool Gijs is al drie jaar gecertificeerd als tennisopleiding door de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond). In Nederland zijn maar 34 opleidingen gecertificeerd. Dat betekent dat de talentvolle kinderen die bij de KNLTB gecertificeerd zijn ook financieel ondersteund worden door de KNLTB. 

Hier zitten wel eisen aan voor de spelers én de tennisopleiding, namelijk: trainen bij een gecertificeerde school, blokken van 2/3 uur training (meerdere dagen p/week), werken met gediplomeerde tennisleraren, fysieke-/conditietrainingen en toernooibegeleiding. 

De kinderen die nu in de topsportklas opleiding zitten volgen een programma van 9 tot 14 uur per week bij Tennisschool Gijs in Goirle. De school heeft nu alles afgestemd zodat ze ook deze uren kunnen trainen. Hier zitten ook 2 ochtend trainingen bij van 07.30-09.30. Het vervoer van de school naar de training en visa versa is ook geregeld met een busje. Hierdoor worden de ouders en de kinderen ook ontlast.

Klik hier voor meer info over de voordelen voor uw kind. 

Wil je aanvullende informatie neem dan contact op met Gijs Verheijen: tennisschoolgijs@gmail.com