SMC Tilburg: specialist in beweegzorg

Als leerling van de Topsportopleiding vraag je veel van je lichaam. Je traint veel, hebt wedstrijden en moet natuurlijk ook je schoolprestaties bijhouden. Het kan gebeuren dat je een keer een blessure oploopt. Misschien wel bij het uitvoeren van je sport, maar dat kan ook daarbuiten gebeuren.

Als je een blessure hebt of pijn bij het sporten wil je zo snel mogelijk herstellen! Daarvoor kun je bij SMC Tilburg (Medisch specialist in beweegzorg) terecht. SMC Tilburg heeft fysiotherapeuten, die gespecialiseerd zijn in het behandelen van sporters. Mocht de fysiotherapeut er alleen niet uitkomen dan kan deze even overleggen met de sportarts. Ook is het mogelijk om, na verwijzing van de huisarts, een afspraak te maken bij een van de SMC Tilburg-sportartsen.   

Voor een afspraak bij de fysiotherapeut kun je direct contact met hen opnemen, het liefst telefonisch: 013 545 68 20, of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij kinderen onder de 18 jaar worden er achtien behandelingen vergoed uit de basisverzekering. 

Voor een afspraak bij de sportarts heb je een verwijzing nodig van de huisarts of medisch specialist. Meer actuele informatie over de vergoeding van de sportarts vind je op de SMC Tilburg-website: www.smc-tilburg.nl

 

 

Laatste Nieuws